Muntar un restaurant, quina feinada!

Les nenes i nens de 4t, dins el tema "Bon Profit!", ens hem interessat per saber què cal per muntar un restaurant.

Hem necessitat l'ajuda de diversos experts en àmbits molt diferents: un xef, un tècnic municipal i un banquer!

Moltes gràcies a tots!

Vam parlar amb el pare d'en Carles, del Restaurant Can LLuís, que ens va explicar quins estudis calia fer i com s'organitzava la feina.

Llegeix més...

Bon profit!

A 4t hem dissenyat  cinc projectes d'establiments dedicats a la restauració: un restaurant, una pizzeria, un bar de tapes, una pastisseria-degustació i un wok japonès. N'hem fet la carta, el rètol publicitari i els hem presentat als nostres companys. 

Ens hem filmat amb els iPads per revisar i autoavaluar com ho fem quan parlem davant un públic.

Llegeix més...

L'economia d'un restaurant

 

Entre les moltes preguntes que ens fem n´hi ha una que ens té molt capficats. És la d'en Marc: Què se'n fa dels diners que paguen els pares quan anem a un restaurant? La resposta la trobem al programa de televisió "Economia en colors"

 

 

Llegeix més...

Pàgina 3 de 3