SOM #ESCOLANOVA21

El gust per la lectura

A l'escola considerem prioritari fomentar el gust per la lectura entre nens i nenes. Per això els de 3r i 4t, que ja són bons lectors, motiven i acompanyen els de P3 i P4 que tot just ara s'inicien en l'aventura de llegir. Són companys de lectura!

 

 

Les profunditats marines

Els experts de les classes dels mitjans en espècies de la Mediterrània estan preparant una representació de les profunditats marines amb les espècies que les habiten per explicar-nos-ho a tots els nens i nenes de l'escola.

 

 

 

 

 

Cooperatló

A classe de Physical Education les nenes i els nens de 5è i 6è preparen una Cooperatló. Centrats en l'aprenentatge cooperatiu, ara estan en el procés d'especialització per tal que cadascú pugui aportar el millor de sí mateix al treball del seu equip.

 

 

Una visita des d'Escola Nova 21

Recentment ens han visitat  en Francesc Balagué, mestre, pricopedagog i doctor en multimèdia educativa i en Boris Mir, director adjunt del programa Escola Nova 21.  Van conèixer l'escola i, juntament amb l'equip impulsor ( Enric Luna, Laura Nualart, Isabel Cisneros i Núria Aznar), van estar treballant la visió de centre i revisant alguns dels canvis que estem duent a terme. Ens van animar molt en aquest camí cap un sistema educatiu avançat!

 

 

 

Quant mesura una passa?

Els alumnes de 3r i 4t tenen l'encàrrec d'elaborar els plànols de l'escola. Però com s'ho faran? De moment s'han organitzat repartint-se els espais per parelles i consensuant una unitat de mesura: una passa. Això si, quant mesura realment una passa?