SOM #ESCOLANOVA21

Celebrem el Congrés de la Mediterrània

Acabem de celebrar el III Congrés d'Aprenentatges a l'escola. Es tracta d'un dia molt important on tots compartim amb els altres allò que hem après al llarg de mesos de recerca, anàlisi i investigació. Aquest any, amb la Mediterrània com a tema central, ha començat amb una ponència del director del Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt, l'Enric Ortega, que ens ha explicat com d'important ha estat el Mediterrani al llarg de la Història, després nenes i nens han fet les seves ponències, presentacions, representacions i exposicions davant els seus companys i companyes. Finalment, a la tarda, les famílies i amics han estat els convidats a escoltar-los. I, com no podia ser d'altra manera, tothom ho ha fet fantàsticament bé!

 

 

 

 

Que no pari la música!

Aquesta setmana ens han ofert petites interpretacions la Laia de 3r, que ha dut el seu teclat, i els Krebser, que han tocat a quatre mans. Quins artistes! Moltes gràcies!

 

 

 

 

Postdata: un projecte amb el MACBA

Acabem d'iniciar un nou projecte artístic a l'escola. Som un dels primers centres que participem d'aquesta experiència organitzada pel Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i que es basa en el Mail-Art, en rebre art per correu. Durant tot el trimestre els nens i nenes de l'escola rebran cinc propostes de creació enviades directament pels artistes. De moment ja hem rebut la primera: l'obra Poema, de David Bestué, que ens proposa enllaçar imatges segons les seves formes o significats.

Trobareu més informació en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=WcgLoIYJrow&feature=youtu.be

 

Estem de celebració!

Les 30 escoles de la mostra d'Escola Nova 21 ens hem trobat per celebrar que ja fa un any que caminem juntes cap el model d'escola avançada. Tots hem valorat molt positivament aquest camí de transformació educativa cap a l'escola del s. XXI.