Com es fa el ciment?

Aquesta és una de les bones preguntes que s'havien fet a 2n i la Martina els ha donat la solució. Li ha demanat ajuda al seu pare, que és paleta. Gràcies!

 

 

Educació ambiental

La relació dels humans amb la natura ha de ser de respecte. L'educació ambiental també té cabuda a l'escola i com que tenim la sort de tenir pinedes del Maresme tan properes, el nostre alumnat en gaudeix com a espai d'esbarjo però també de descoberta i aprenentatge. Com han fet les nenes i els nens de 2n.

 

La mirada

Aquests dies hem reflexionat molt sobre el fet de prendre mesures contra la COVID-19 i ens hem adonat que podem comunicar amb la mirada si la mascareta ens tapa mig rostre. Hem vist com les i les artistes retraten les mirades i a 1r i 2n s'han inspirat en una obra de Carlos Aires per fer les seves creacions.

Aprenentatge Km0: plantes i flors

El pare de la Laia R., que en sap molt de plantes i flors, ens ha explicat moltíssimes coses interessants sobre aquests éssers vius. I ens ha obsequiat amb plantes per tothom! Moltes gràcies!

 

Espais per a la creativitat

A la classe de 2n, nens i nenes han gaudit d'estones de treball creatiu on ells i elles són qui han pres la decisió d'organitzar-lo i desenvolupar-lo. Quanta més llibertat creativa donem al nostre alumnat, més creatives i creatius es mostren.

 

Pàgina 1 de 10