Les eines d'avaluació

La manera d'entendre l'avaluació a l'escola és fonamental: aprendre no és memoritzar, així com avaluar no és examinar. És per això que en aquests darrers cursos hem anat modificant i introduint diferents eines i estratègies d'avaluació. Per exemple la que estan fent aquests dies els alumnes de 4t amb el Trivial de la Història.

 

 

 

Estones compartides

Els companys de lectura de P3 i 4t comparteixen més estones: després de regar i tenir cura del jardí vertical es troben per berenar fruita tots junts.

 

Investigar per millorar la salut de les persones

Aprenentatge Km 0 a 4t: la mare de l'Álvaro els ha vingut a explicar moltes coses de les cèl·lules sanguínies i de la donació i fragmentació de plasma per millorar la salut de les persones. Moltes gràcies!

 

 

 

 

El còmic

Les nenes i els nens de 4t estan aprenent quines són les particularitats del llenguatge del còmic.

 

 

 

 

Fer, pensar i comunicar.

Fer, pensar i comunicar. Les tres bases que sostenen els aprenentatges a l'escola. Les nenes i els nens de 4t estan pensant com comunicaran tota la informació que han recopilant investigant sobre la Mediterrània. Han diversificat els coneixements i s'han especialitzat en aspectes com: la salinitat, la densitat de l'aigua, el cicle que fa, l'energia que genera o la diferència de temperatura entre d'altres. No us perdeu les seves explicacions al Congres de la Mediterrània del 13 d'abril!

Llegeix més...

Pàgina 1 de 5