El Puzzle d'Aronson

Es tracta d'una metodologia d'aprenentatge considerada de les més representatives per facilitar la cooperació entre l'alumnat. És la que utilitzen les nenes i els nens de 4t per als jocs cooperatius a l'hora de physical education

 

 

Iguals però diferents

Un grup de nois i noies del Grup Catalònia han vingut a explicar als alumnes de 4t què vol dir tenir una discapacitat intel·lectual. Han compartit una bona estona, han après la igualtat en la diferència i han acordat visitar-los al seu taller ocupacional per aprendre com elles i ells treballen.

 

Aprenentatge Km0: Quin és l'origen de la tecnologia?

Aquesta és una de les bones preguntes que s'han fet a 4t. Per això avui els ha visitat el pare de la Rita C. de 2n i en Luard de P3, que és historiador, per explicar-los que els orígens de la tecnologia venen de molt lluny. Moltes gràcies!

 

Una depuradora a 4t

Una bona pregunta que s'han fet a 4t és com funciona una depuradora. Ho han pogut descobrir experimentant ells mateixos!

 

 

Com sona!

En Najim de 4t, que ha passat uns dies a l'Àfrica, ha portat un instrument molt especial per a l'escola. Moltes gràcies!

 

 

Pàgina 1 de 9