El dibuix com a eina de coneixement

A 5è estan investigant les possibilitats del dibuix: per recordar, per explicar, per entendre i per pensar. Einstein ja deia que si no dibuixava una idea no era capaç d'entendre-la. Ells n'han fet pràctica de diferents tipus i s'han documentat a la Biblioteca Can Manyer.

 

Un parc natural

Les nenes i els nens de 5è han estat aprenent què és i com es gestiona un parc natural i com ha de ser l'activitat humana perquè es respectin i protegeixin les diferents espècies animals i vegetals que l'habiten. #LaTerraCasaNostra.

 

The origins of paper

A l'escola hem introduït la llengua anglesa dins les estones de treball curricular globalitzat. A 5è acaben de presentar el seu projecte The origins of paper.

 

 

Una avaluació molt dolça

Quina millor manera d'avaluar el text instructiu en castellà que han estat escrivint els alumnes de 5è, Las recetas de cocina,  que preparant-les? Així podem veure si els passos a seguir estaven prou ben explicats... i gaudir d'un bon berenar!

 

Vèncer la por

Aprenentatge Km0: el pare d'en Nico de 5è ha vingut a explicar-nos com funcionen les emocions i, especialment, com podem vèncer la por. Moltes gràcies!

 

Pàgina 1 de 9