Janaina Mello Landini

Comencem el curs 2020-2021 amb l'obra d'aquest artista de Sao Paulo. En què ens fa pensar? Cliqueu la foto per saber-ne més.

 

Lalese Stamps

Aquest ceramista és la darrera artista que coneixerem aquest curs. Concretament el seu projecte 100 DAY PROJECT, on al llarg de cent dies va dissenyar cada dia una tassa diferent. Cliqueu aquest enllaç per veure-les totes. 

La darrera feina del curs, doncs, serà inventar-se un tassa ben original. En teniu 100 per inspirar-vos! La podeu fer amb els materials que vulgueu i tingueu a mà. Si a casa teniu argila, fang o plastilina la podeu modelar. Potser podeu fer pasta de paper amb cola i modelar-la també. O podeu fer un prototip o una maqueta amb tubs de cartró, cartolines, papers... O agafar algun recipient de plàstic i reciclar-lo transformant-lo en tassa. Feu-li la foto aguantant-la amb la mà sobre un fons blanc, com fa Lalese Stamps, i pengeu-la a Entrega de treballs abans de divendres 12 a les 5 de la tarda. 

Arquitectures

Mireu quina bona idea han tingut a les botigues IKEA de Rússia! Aquesta setmana us proposem que us inspireu en els sis models de construcció que ells proposen perquè creeu la vostra pròpia versió, li feu una foto i la pengeu a entrega de feines abans de divendres 29 a les 5 de la tarda. Tothom a fer d'arquitecte!

 

4

Llegeix més...

Avorrits!

Aquesta setmana tenim un fotògraf i una fotògrafa que, en algunes de les seves fotos, ens ensenyen personatges en unes situacions prou curioses. Potser és que estan molt avorrits, com nosaltres que ja comencem a tenir ganes que les coses canviïn! La proposta és, doncs, que us inspireu en les seves fotos per fer-ne alguna vosaltres on retrateu, o us retratin, "morts d'avorriment!". Recordeu de penjar la feina com a molt tard el divendres 5 de juny a les 5 de la tarda.

Giuseppe Palmisano

Giuseppe Palmisano

Csilla_Klenyánszki

Manami Sasaki

Aquesta setmana ens inspirarem en l'artista de Tokyo que converteix els seus esmorzars en veritables obres d'art! Podeu veure-ho al seu compte d'Instagram clicant aquí. A veure, doncs, com de creatives i creatius sou a l'hora de presentar un plat. Això si, amb una sola condició: NO es pot fer malbé menjar! Pengeu la foto de la vostra creació a "Entrega de feines" abans de divendres dia 22 de maig a les 5 de la tarda. Gràcies!

Pàgina 1 de 37