Truca

Números a l'art

Hi ha artistes que incorporen números a les seves obres d'art. Aquí en veureu dos exemples. Tots dos d'instal·lacions artístiques (Recordem: la transformació d'un espai mitjançant una proposta artística) El 1r és d'Emmanuelle Moureaux. A la seva obra Slices of time  ha utilitzat 168.000 números! Podeu veure'n un vídeo clicant la foto. Aquesta obra forma part de la sèrie 100 colors, que la podeu veure clicant aquí.

La segona instal·lació és de Chiaru Shiota i ja n'havíem parlat anteriorment. Ho recordeu? Vol representar que els números són un llenguatge universal, que tothom pot entendre: https://lanovaimmaculada.cat/index.php/2013-08-20-15-34-35/l-artista-de-la-setmana/1073-chiharu-shiota-de-nou

La proposta d'aquesta setmana: penseu quins números us representen (dates de naixement dels membres de la família, número de casa, de telèfons, de carnets varis...), dibuixeu-los, pinteu-los, retalleu-los i pengeu-los o enganxeu-los en algun racó de casa que vulgueu convertir en una petita instal·lació artística numèrica!