Truca

Cinema en curs

Els alumnes de l'escola participem en el programa pedagògic cinema en curs, que vol donar forma a un dispositiu que posi en marxa i assagi no només una pedagogia del cinema, sinó també una pedagogia amb i a través del cinema.

Es tracta d’apropar els alumnes a l’art cinematogràfic i als valors que li són inherents: treball en equip, responsabilitat, capacitat d’espera, sensibilitat, estima cap a l’entorn… Fent cinema, els nens i joves aprenen a mirar la realitat amb atenció, a pensar o intuir com donar forma a les idees, a compartir decisions i a explicar les tries pròpies, a assumir tasques i responsabilitats, a cedir el seu lloc a un altre; desenvolupen la sensibilitat vers l’entorn més proper i descobreixen una nova manera de relacionar-se amb el món i amb els altres.

En concret, treballem els projectes petit cinema en curs i experiències cinema en curs, el primer és una modalitat específica per educació infantil i cicle inicial de primària, i el segon és la modalitat per cicle mitjà i superior de Primària.

 

Petit cinema en curs                                                                                               Experiències cinema en curs

 

                          

Aquesta pàgina web fa ús de cookies pròpies de Joomla per a la gestió interna d'usuaris. Per a més informació visita el nostre avís legal. Veure Avís Legal