Truca

School to School

El projecte School to school consisteix en un intercanvi cultural i de tradicions entre una escola índia i una escola del nostre país a través d'un programa d'activitats que es desenvolupen al llarg de diversos cursos escolars.

 

REVISTA DIGITAL DELS ALUMNES DE 5È I 6È DE L'ESCOLA LA IMMACULADA ALS ALUMNES DE L'ESCOLA MOHAMMADABAD EN CATALÀ, CASTELLÀ I ANGLÈS

Llegir... 

A nosaltres això ens permet treballar amb els nostres alumnes la realitat sociocultural de l'Índia al districte d'Anantapur, on la Fundación Vicente Ferrer (FVF) treballa en el seu programa de desenvolupament integral. A l'Índia, participaran al programa School to school les escoles FVF, que tenen l'objectiu d'assegurar que els nens i nenes de les comunitats més desafavorides puguin seguir els seus estudis.

Els objectius del Programa School to school són:

  • Acostar dues realitats culturals diferents per a un enriquiment mutu.
  • Potenciar i reforçar actituds i valors, a partir d'experiències reals.
  • Fomentar la solidaritat dels alumnes partint d'una perspectiva d'igual a igual.
  • Donar oportunitat de col·laboració al desenvolupament i a la solidaritat des d'un centre educatiu.

Per presentar aquest projecte a l'escola, ens va venir a veure en Lancy, un noi indi que va ser el primer nen apadrinat per Vicenç Ferrer.

Ell ens va explicar coses de l'Índia, com eren les escoles, com vivien les famílies, els seus costums, les seves creences,...

Tot el que ens va explicar, que ens va semblar molt interessant, ens va servir per reflexionar...

Durant el curs passat el treball que vam realitzar va ser la presentació de les dues escoles. Nosaltres vàrem elaborar un llibre on ens vam presentar tots i també vàrem donar a conèixer la nostra escola i el nostre poble. I amb molta il·lusió, vàrem rebre també el seu llibre de presentació.

Els propers cursos anirem treballant diferents aspectes de la nostra vida quotidiana i veient les semblances i diferències que hi ha entre les dues realitats.

Estem molt il·lusionats en conèixer els nens d'aquesta escola i que ells ens coneguin a nosaltres.

Segur que aprendrem moltes coses!

Aquesta pàgina web fa ús de cookies pròpies de Joomla per a la gestió interna d'usuaris. Per a més informació visita el nostre avís legal. Veure Avís Legal