Benvingudes!

Aquest juliol hem donat la benvinguda a les noves famílies de P3 que s'incorporaran a l'escola a partir del curs vinent. Moltíssimes gràcies per la vostra confiança. Perquè juntes i junts creixem!

 

 

 

 

Pla d'Oganització del Centre 21-22

Benvolgudes famílies,

Hem elaborat el Pla d'organització del Centre 2021-2022 per començar el curs seguint totes les indicacions dels Departaments de Salut i Educació. Aquest Pla és provisional i pot anar canviant en funció de com evolucioni la pandèmia. Al setembre us presentarem el Pla definitiu.

Us adjuntem l'enllaç perquè us el pugueu descarregar:

Pla d'Organització del Centre 21-22 (cliqueu)

Gràcies per la vostra col·laboració i bon estiu!

 

Can Gel

Les nenes i els nens de Cicle Inicial han visitat la granja de Can Gel per conèixer com funciona una explotació ramadera i veure quines feines s'hi fan.

ç

 

Bon estiu!

Acabem un curs que ens ha servit per veure que l’escola és essencial pels nostres infants i que amb esforç i voluntat és possible superar l’adversitat. Un curs en que ens hem reinventat per oferir, un cop més, unes experiències educatives de qualitat a les nenes i nens. Avui ho hem celebrat amb la festa de l'aigua i ara us desitgem un molt bon estiu a totes i tots! Ens retrobarem al setembre amb la il·lusió de compartir nous projectes! 

 

 

Pàgina 1 de 8