Truca

Presentació

Una mica d'història

L'any 1851 unes monges de la Congregació de La Immaculada Concepció de Mataró van arribar a Vilassar, amb la voluntat de servei d'acabar amb l'analfabetisme femení que hi havia al poble, per ocupar la plaça de mestra municipal de noies a l'escola de nova creació.

Des del 1873 van continuar la tasca educativa en una escola ja privada i a partir del 1980 les religioses van anar cedint les places de mestres a persones laiques.

És per això que popularment la nostra escola és coneguda a Vilassar com "l'Escola de les Monges".

L'any 2006, les monges van marxar de Vilassar, van deixar l'escola i van traslladar la seva comunitat a Mataró. Aleshores la titularitat passà a mans dels pares i mares que es van constituir en Agrupació (AELI), primer, i després en La Fundació Privada de l'Agrupació Escolar La Immaculada (FAELI) amb l'esperit de continuar en la línia d'educació en valors que ens caracteritza i, alhora, modernitzar i dinamitzar el funcionament del centre treballant conjuntament amb els i les mestres.

Qui som?

Hereus d'aquesta història, som una escola d'Educació Infantil i Primària que educa en valors cristians. L'ajuda, el compartir, la solidaritat, el respecte, el diàleg, la no-violència, la senzillesa i tants d'altres formen part del nostre tarannà i del funcionament del dia a dia de l'escola. Tot per treballar amb la vocació de construir una societat més justa, solidària i respectuosa.

Gestionada pels pares i mares constituïts en Fundació tenim la voluntat de continuar la tasca educativa que, des de fa més de cent seixanta anys, s'ha anat fent a Vilassar de Dalt. Ens esforcem en que els nostres alumnes esdevinguin persones ben formades, sensibles i respectuoses envers els altres i amb conviccions i esperit crític per tal que cadascú desenvolupi al màxim les seves capacitats personals per encarar el futur amb garanties d'èxit.

 

 

 

 

Aquesta pàgina web fa ús de cookies pròpies de Joomla per a la gestió interna d'usuaris. Per a més informació visita el nostre avís legal. Veure Avís Legal