SOM #ESCOLANOVA21

Espais per aprendre de tot!

A les classes de Parvulari tenen espais d'aprenentatge per ajudar a desenvolupar les intel·ligències múltiples: experimentació, art, cos i moviment, construcció, dramatització... on hi coincideixen nens i nenes de P3, P4 i P5 per aprendre tots junts.

 

The english drama corner

The english drama corner és un dels espais d'aprenentatge de les classes dels petits. Alumnes de P3, P4 i P5, dos cops per setmana, aprenen l'anglès a partir de les representacions teatrals que hi fan.

 

 

 

 

 

Ai, la poesia!

Un dels espais d'aprenentatge de les classes dels mitjans és el de creació de poesia. A través del joc i l'atzar sempre surten uns poemes que no deixen de sorprendre'ns!

 

Un espai de Poesia Dadà

A les classes dels grans tenen un nou espai d'aprenentatge on aprendre que la improvisació i l'atzar també poden ser útils a l'hora d'estimular la creativitat poètica. Ho aprenen de Tristan Tzara i els artistes dadaistes!

 

La rúbrica de canvi.

Aquesta setmana les mestres i els mestres de l'escola han començat a treballar en la rúbrica de canvi, una eina que els ajudarà a analitzar en quin punt ens trobem i com podem avançar cap a la transformació educativa que comporta ser una escola del s. XXI.