SOM #ESCOLANOVA21

Benvingudes! Benvinguts!

Hem rebut una nova visita de mestres interessades i interessats en la nostra transformació educativa. Estem molt contents i agraïts d'haver rebut, durant aquest curs, gairebé un centenar de professionals de l'educació d'una trentena d'escoles d'arreu de Catalunya!

 

Ser-hi ja és un premi!

Estem molt contents i il·lusionats de fer-vos saber que la nostra escola ha estat preseleccionada per optar als Premis Baldiri Reixac, concretament en la modalitat de Premi Escola. Els ¨Baldiri" són uns dels premis més prestigiosos en educació que es concedeixen a Catalunya. És per això que ser en aquesta llista, juntament amb les altres escoles reconegudes pel valor dels seus projectes educatius, per nosaltres ja és un premi.

 

 

 

 

 

 

Una jornada egípcia

Les nenes i els nens de les classes dels grans han anat al Campus Arqueològic del Museu Egipci a aprendre i practicar en una excavació arqueològica. Han desenterrat mòmies predinàstiques i sarcòfags i han visitat una rèplica de la tomba de Sennetjem. Tot plegat molt emocionant!

 

Espais de calma

A l'escola entenem que, de vegades, ens cal desconnectar un moment per poder reprendre la feina amb més ganes. És per això que tenim espais de calma per tots els gustos on poder relaxar-se una miqueta.

 

 

Ampolles de calma

A l'Espai d'Experimentació dels mitjans estan elaborant unes ampolles de calma que els seran molt útils per treballar la relaxació a l'aula.