SOM #ESCOLANOVA21

Espais per aprendre

A les classes dels mitjans ja han començat els espais d'aprenentatge d'aquest trimestre: construccions, eines TIC, experimentació, jocs en anglès i L'illa deserta.

 

 

 

 

La lectura fa noves amigues i amics

A l'escola fomentem el plaer per la lectura. És per això que les nenes i els nens de P5 ja han conegut els seus companys i companyes de 5è. A partir d'ara els petits cada setmana llegiran contes als grans.

 

 

Pinto com vull

Aquest és el títol de la visita-taller que els nens i les nenes de les classes dels mitjans han fet en la seva visita al Museu Picasso de Barcelona. L'artista ja ens deia: La pintura és més forta que jo, em fa fer el que vol. Hem après la importància d'investigar en els processos creatius.

 

 

Racons de divendres

A les classes dels mitjans els divendres a la tarda les activitats d'aprenentatge tenen un ritme diferent, i és que són les estones dedicades a aprendre en les diverses activitats que es proposen als racons.

 

Bones festes!

Tot és a punt per celebrar la Festa de Nadal de l'escola i, des d'aquí, volem desitjar-vos a totes les famílies i la comunitat educativa que passeu unes molt bones festes!