SOM #ESCOLANOVA21

Una conversa a Rosa Sensat

En Dimas Fàbregas, director i mestre d'art de l'escola, conversarà demà dijous 21 de maig a les 18:30h al compte d'Instagram de l'Associació de Mestres Rosa Sensat amb en Marco Fragoso, també mestre d'art, de l'Escola Camins. Ells, juntament amb en Toni Vila, mestre d'art de l'Escola Betània Patmos, són responsables d'un dels blocs de formació de la 55a Escola d'estiu: Preguntes sense pressa. Com l'Art qüestiona el món. Treballaran tres eixos a partir d'artistes contemporanis/es: feminisme en l'art, artistes i treball en equip i una mirada a la crisi climàtica des de l'art.

Webinar

 

Des del Departament d'Educació se'ns va proposar participar en una webinar per compartir propostes de l'escola que estem duent a terme durant aquest període de confinament. Dimarts 19 de maig, a les 18:30h nenes i nens de l'escola van explicar en directe en què consisteix l'#Artistadela7mana. 

Si no el vau veure podeu recuperar-lo clicant aquest enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=KE1TYFH4E2k&feature=youtu.be

 

Els animals marins

Les nenes i els nens d'Educació Infantil han anat a conèixer el Centre de Recuperació d'Animals Marins (CRAM) i han après com tenir cura de les espècies que viuen als mars i oceans.

 

Estadística i potència de salt

A les classes dels grans han començat un treball d'estadística a partir de les dades que han obtingut a les classes d'Educació Física: poden el pes, l'alçada i la llargada de cames tenir relació amb la potència de salt?

 

Pedres per fer ganyotes

A l'espai d'art de les classes de parvulari tenen un nou racó: el de les pedres per fer cares!