Avís legal

Identificació

En compliment amb el deure d'informació recollit en l´article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada (Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada), l'informa que les dades aquí consignades corresponen a l'entitat titular del lloc web lanovaimmaculada.cat.

  • Denominació: Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada
  • Domicili: c/ Mare Àngela Perera 4 , 08339, Vilassar de Dalt
  • Telèfon: 937532958
  • Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • CIF: G64925639
  • Inscripció registral: Inscrita amb el núm. 2563 a la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d’elements continguts en aquest lloc web, inclosos els formats, dissenys gràfics, texts, imatges i documents, pertanyen a Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada o a la persona física, jurídica, organisme o entitat que n’ostenta la titularitat i estan protegits per les Lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Tanmateix totes les marques i noms comerciales contingudes en aquest lloc web pertanyen a Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada, o a la persona física, jurídica, organisme o entitat que n’ostenti la titularitat del signe distintiu i es troben igualment protegides per les lleis españoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Està expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc Web i de qualsevol dels seus continguts sense comptar amb l’autorització expressa i per escrit de Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada o del titular de les mateixes.

L’accés al lloc web no implica cap mena de renúncia, transmissió, llicència o cessió d’aquests drets per part de Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada o dels titulars que ostenten els drets de propietat intel·lectual o industrial, excepte que s’estableixi el contrari de forma expressa.

Condicions d'ús

L’accés a aquest lloc Web implica l’acceptació sense reserves d’aquestes condicions d’ús que regulen el seu accés i utilització amb la finalitat de posar a disposició dels usuaris informació sobre els nostres serveis i activitats en l'àmbit educatiu.

Està expressament prohibit l’ús dels continguts d’aquest lloc Web per a finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.

Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada, no respondrà de les possibles conseqüències, danys o perjudicis que se’n puguin derivar d’aquesta utilització o ús de la informació.

Tant l’accés a aquesta Web com l’ús que es pugui fer de la informació continguda en la mateixa, és de l’exclusiva responsabilitat de qui el realitza.

L’usuari s’obliga a no fer servir la informació publicada a aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que pugui ésser contrària al contingut d’aquest Avís Legal.

Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada es reserva el dret a modificar el contingut de la oferta comercial dels seus productes i serveis quan ho consideri oportú i a mantenir el seu contingut actualitzat.

Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errades a l’accés a aquest lloc Web, tot i que farà tots els esforços possibles per tal d’evitar-los.

Enllaços a altres webs

Els enllaços (links) que pugui trobar en aquest lloc Web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són gestionades ni controlades per Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada, per aquest motiu, no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs Web ni aquests estan regulats pel present Avís Legal. Si accedeix a aquestes pàgines Web haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat poden ser diferents a la nostra.

Legislació aplicable i competència jurisdiccional

El present Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és aplicable.

Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se com a conseqüència del que es disposa en les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, l'usuari, en virtut de l'acceptació de les condicions recollides en aquest Avís legal, renuncia expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

En qualsevol cas, dins de la jurisdicció espanyola, si la legislació permetés sotmetre's a un fur en concret, l'usuari renuncia expressament al fur que li pogués correspondre i se sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Vilassar de Dalt.


Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada
C. Mare Àngela Perera, núm. 4, Vilassar de Dalt

T. 937532958
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Fundació Privada de l'Agrupació Escolar la Immaculada
C. Mare Àngela Perera, núm. 4, Vilassar de Dalt

T. 937532958
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.